torsdag 31 januari 2013

Stickat

Halloj äntligen Torsdag=Skaparkväll kl 16-21 ni är så Hjärtligt Välkomna att inspirera och bli inspirerad.
 Jag har stickat så sööta pulsvärmare i mini alpacka med en spetskant :) Att sticka är som yoga för själen, det är så skönt att få drömma sig bort i sitt skapande.


Sen har jag stickat raggsockor i parti o minut i mitt favorit garn "svarta fårets raggsocksgarn", för mina tjejer bråkar vem som står på tur att få ett par =)



Kramelikram från oss på Forsnäsgården

fredag 25 januari 2013

Kurs i Metaltapeart!!

Äntligen Fredag :) Härligt!! Jag vill inspirera er,vi ska ha en kurs i Metaltapeart(vi dekorerar en anteckningsbok med en annorlunda teknik med aluminiumtape) 11 februari kl 18-22 kostnad 250kr. Anmäl er via mail, Anneli.pysselochting@hotmail.com eller ring 070-4401610.



Tänkte ta en skidtur i solen...... näe men jag var bara tvungen att fota dom gamla skidorna jag har fått av Kitty Karlsson Tack :) Jag tycker det är såå fint med gamla saker och det passar så bra här på landet.




Tänkte bara påminna att vi har öppet som vanligt Fre-Sönd kl 11-16 ni är Hjärtligt Välkomna!!

Kramiz Anneli & Arne

torsdag 24 januari 2013

Vinter

Ojoj......vad tiden går fort, tänk att vi redan är slutet på januari!!! Hoppas att Alla har haft en trevlig jul och ett gott nytt år, så god fortsättning på det nya året :) I dag visar jag utsikten från min altan det är så vackert!! Jag hoppas att ni njuter av solen fast det är lite... kallt -16 hm... Man kan sitta inne och titta ut det är okej det med.






I dag är det Torsdag och då har vi skaparkväll som vanligt kl 16-21 så ni är Hjärtligt Välkomna!! I dag ska jag även tända i brasan så det blir mysigt och varmt i kylan.



Vi har bokat in några kurser fram över så i morgon ska jag blogga om den första kursen.

Ha en skön Torsdag kramelikram Anneli & Arne.